1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Millenicom Doping ADSL rezaleti

Gönderilme zamanı: 17 Mar 2017, 19:51
gönderen mahferer
Doping nisan 2016ya kadar iyiydi

Sonra anlık kopmalar olmaya başladı

Sonra kopmalar 10 dk olmaya başladı

30 ocak 7 şubat arası tamamen koptu

Arıza için 7 gün sonra geldiler

2 gün iyiydi sonra 10 dklık kopmalar devam ede ede 3 marta geldik o gün yine koptu

4 5 6 martta aradık arıza için, dönen olmadı

İnternetten online işlemler kullanıcı profili oluşturarak ulaşıp arıza kaydı verdik

7 marttan beri bekliyoruz

3 günde bir online işlemlerden soruyorum aynı cevaplar "teknik bilmemnelerimiz şeylerine devam etmektedirler. En kısa zamanda şeyedeceğiz"

7 şubattaki arızada birileri gelip kablonun ucuna bi şey takıp "tamam" demişler "arıza santralde"

Özetle

Adamlar bildiğin kepenk indirmiş

Arıza kaydı eskiden 7/24 idi şimdi 5/8 (yani iş günleri mesai saati içinde) eleman azaltma da var. Teknik servis zaten yok ya ttnet geliyor ya turkcell

Online işlemlerdeki eleman "sözleşmeye göre 2-7 gün içinde onarılır" dedi "10 gün oldu" yazdım "doğru 10 gün olmuş" dedi. Önündeki ekrana bile bakmıyor. Elemanlara da kızamıyorum naapsın şirket böyle olunca. Allah bilir ücret alamıyorlardır.

Çok fena halde sinirliyim

Pazar günü arkadaşın kablo interneti bozulmuş akşam 21de arıza kaydı vermiş pazartesi 10.30da gelmişler

Doping kapatıyor hayırlı olsun

Bu kadar basit bir organizasyonu bile yapamadıklarına göre kapatsınlar

Mazide kalırlar



1 mayısta bitiriceğim ve turkcell 4ü1arada düşünüyorum

Re: Millenicom Doping ADSL rezaleti

Gönderilme zamanı: 17 Mar 2017, 22:41
gönderen velociraptor
Bilgilendirme için teşekkürler , Düşünen arkadaşlar bu yazıyı okuyup işin gerçeğini anlarlar

Re: Millenicom Doping ADSL rezaleti

Gönderilme zamanı: 13 Kas 2023, 02:02
gönderen Ensatech
Hat nakli yaptırmak için 1 ay bekletmişlerdi. Sonra nakil yapılamadığı bilgisi vermişlerdi. Yuh seneyi bekleseydiniz diyip madem öyle fesih yapın. Sıfır abonelik başlatırıza gitmiştik.

Re: Millenicom Doping ADSL rezaleti

Gönderilme zamanı: 13 Kas 2023, 10:33
gönderen ozgutozkan
Buralarda ttnet altyapısı var. Ttnet ilgilenir. Bende yoğunluktan dolayı nakil yaptıramayınca soluğu bölge müdürü odasında bulmuştum. Benden öncekiler ile konuşurken muhtemelen başka bir firmanın müşterisine kendi müşterimize yetişemiyoruz demişti.

Alt yapı kiminse onun hattını kullanmak lazım.

Re: Millenicom Doping ADSL rezaleti

Gönderilme zamanı: 13 Kas 2023, 12:55
gönderen root@localhost
Millenicom , extranet vb. ne bileyim o tarz sirketlerin kullandigi Alt-yapı %90 başka sirketin. Toplu port alarak kendi kampanyalarını ayarlıyorlar. Çoğu zaman bozuk çalışmayan vb portları da telekom yada superonline bunlara kakaliyor.


Eski evimde extranet ile davalık oluyorduk ucundan döndüm. Genel müdürlüklerine kadar yazılar döktüm. Cimer btk hepsi ile konusmustum.

Durum şöyleydi: uygun ve ucuz diye abonelik yaptık. Babama 3 günde net geldi o aynı ilçe ama başka mahallede. Bana gelmedi. 100lerce telefon konuşması yaptım yok. O ona atıyor o ona atıyor. Sonra es kaza ttnetw gittim abonelik istedim baktılar boş port yok dediler. O an aklıma şimşek çaktı. Meğerse extranet bana çakmış. Yazışmalar sonucu neredeyse 6 ayda net geldi eve. 0 kullanamadigim 6 aylık faturaları iptal ettirdim felan.

Yanı yüzde yüz asıl şirketten alın. Mümkünse taahhüdden uzak durun.