Duyarlılığa teşekkürler velociraptor hocam
Ben sizin açınızdan silinmesini talep etmiştim..
modestus hocam bu konuda her zaman tartışmak isterim :D Ama şunu bilelim çok araştırmak çok kurcalamak iyi değildir hocam :D
bunu okuduktan sonra silebilirsiniz velociraptor hocam :|
Duyarlılık
- hsnclk
- Byte3

- İletişim:
Re: Duyarlılık
yok ben tartışmak istemem,forum adabı daha ülkemizde tam oturmadı.
misal,"osmanlılık yoktur aslolan Türklüktür" diyorum karşıdaki"neye dayanarak bu sonuca vardın ?" tarzı sorular soracağına," yoksa sen ermeni tohumumusun lan" diye yazıyor,velociraptor işte bu yüzden ortalarda linki tümden siliyor,bakıyorki iş boka sarmaya başlıyor,kestirmeden siliyor konuyu..
misal,"osmanlılık yoktur aslolan Türklüktür" diyorum karşıdaki"neye dayanarak bu sonuca vardın ?" tarzı sorular soracağına," yoksa sen ermeni tohumumusun lan" diye yazıyor,velociraptor işte bu yüzden ortalarda linki tümden siliyor,bakıyorki iş boka sarmaya başlıyor,kestirmeden siliyor konuyu..
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 21048 kez
dogru söyleyeni 9 köyden kovmasinlar dimi amamOrty yazdı:Ben sizin açınızdan silinmesini talep etmiştim..
abi ,,modestus yazdı:"osmanlılık yoktur aslolan Türklüktür" " ..
cümlenin kolunu ,bacagını kanadını kırpınaca burası kaldı
hakikaten ,,
nerden vardın bu kanıya hahaha
bu konudan bahsetmekten bıktım ama yüzeysel anlatmaya çalışıyim..
bu benim vardığım bir kanı değil,osmanlı olmak diye birşey olamaz osmanlı olabilmen için bu ülkenin yönetimindeki kişilerin soyundan gelmen gerekir,mesela ben osmanlı değilim,selçukluyum desem ne dersin,saçma değilmi??yani takım tutar gibi olmaz,bizler osmanlı soyundan gelmedik gelen varsa saraylıdır,onlara lafım yok.
fazlada derinlere inmeyelim inan bu konuları tartışmaktan sıtkım sıyrıldı :wink:
bu benim vardığım bir kanı değil,osmanlı olmak diye birşey olamaz osmanlı olabilmen için bu ülkenin yönetimindeki kişilerin soyundan gelmen gerekir,mesela ben osmanlı değilim,selçukluyum desem ne dersin,saçma değilmi??yani takım tutar gibi olmaz,bizler osmanlı soyundan gelmedik gelen varsa saraylıdır,onlara lafım yok.
fazlada derinlere inmeyelim inan bu konuları tartışmaktan sıtkım sıyrıldı :wink:
Aynen katılıyorum. Günümüzde nedense "Ben Osmanlıyım" cümlesi "Ben Türk'üm" cümlesi yerine kullanılmaya başladı. İnsanlar ne düşünüyor, anlayamadım. "Ben osmanlıyım, en büyük benim" tavırlarında bir söyleyiş...modestus yazdı:osmanlı olmak diye birşey olamaz osmanlı olabilmen için bu ülkenin yönetimindeki kişilerin soyundan gelmen gerekir
Zamanının çok gerisinde kalmış, hatta ve hatta ölmüş bitmiş bir devletin bu kadar hayranı olmak pek akla mantığa uymuyor olsa gerek. Modern ülkeleri örnek almamız gerekirken hala Osmanlı'ya özenmeye, belki de onu geri getirmeye çalışıyoruz.