Arkadaslar bende foruma sizin gibi birseyler eklemek istiyorum fakat foruma resim eklemesini bilmiyorum. Ve bir de hani likleri verirken yesille kod: yazıyorsunuz ya bi çerceve etrafında onuda nasıl yapabilirim? Ve bunun gibi seyleri yazarsanız bende foruma birseler eklrim.
Ha bide ben bunu arattım ama forumda böle bise bulunamadı dedi. Eger varsa bunun ile ilgili bi yazı asagıya linkini veriversin.
Saygılar....
forum ile ilgili bir sorum olacak
- scknylmz35
- Byte4

- İletişim:
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 21038 kez
viewtopic.php?t=113
ayrica linkleri code icine almak icin linki secili hale getirip üst kisimdaki code butonuna basmaniz yeterlidir
ayrica linkleri code icine almak icin linki secili hale getirip üst kisimdaki code butonuna basmaniz yeterlidir
- ultrailker
- Megabyte1

ayıca bunla ilgili olarak size bir ipucu vermek isterim mesela bir site ismi vericeksiniz örnek: www.sordum.net gördügünüz gibi link olarak çıkmadı bunu yapmak için [color=blackö]www.sordum.net[/color] (ö harfi olmıycak o sadece örnegin ö sü) :D halinde verirseniz link halinde çıkmaz. :wink:
not: eger ben rengi siyah yaptım çünkü uygun olması için baska bir renk yapabilirsiniz ama siyah yaparsanız daha basit olur :)
not: eger ben rengi siyah yaptım çünkü uygun olması için baska bir renk yapabilirsiniz ama siyah yaparsanız daha basit olur :)