Merheba arkadaşlar yazıcı kartuşunun mürekkebini doldurduktan sonra tam kullanamadan mürekkepler kuruyor ve kartuşu açmak için çok uğraşıyorum yada yeni kartuş almak zorunda kalıyoruz. Dolduran adama sorduğumda düzenli olarak çıktı alman lazım dedi haftada 1-2 sayfa çıktı al kurumaz dedi... ama malumuz unuttuğumuz için yine kurudu ve kartuşlar iptal...
Bu amaçla kullanabileceğimiz bir program var mıdır? Mesela bir kaç sayfalık word belgesini ayarlayım o haftalık olarak onu bilgisayarı açtığımda bana sorsun en son çıktınız üzerinden x zaman geçti çıktı almak istermisiniz diye hatırlatsın yada kendi otomatik yazdırsın vb... bu amaçla kullanabileceğim otomatik işlemler oluşturabileceğim programlar var mıdır veya windowsta otomatik olarak yapacağım bir ayar, zamanlanmış görev vs...
Kolay gelsin
Kartuşların kurumaması için çıktı alma programı var mı?
- ghostma_n
- Kilobyte1

- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 21676 kez
Re: Kartuşların kurumaması için çıktı alma programı var mı?
Bu tarz bir program duymadım bulursam paylaşırım
- ghostma_n
- Kilobyte1

peki .bat dosyası ile yapabilirmiyim belgelerime kaydettiğim bir word belgesini bir uyarı ekranı ile sorarak yazdırmak istiyormusunuz diye evet dersem uygulama word belgesini printire gönderecek hayır dersem kapatacak. Ve bu bat dosyasınıda zamanlanmış görevlerden otomatik olarak haftalık çalışmasını sağlayabiliriz.
Ancak sorun şu bat dosyası oluşturmayı bilmiyorum. bunu öğrenebileceğim bir site var mıdır.
Ancak sorun şu bat dosyası oluşturmayı bilmiyorum. bunu öğrenebileceğim bir site var mıdır.
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 21676 kez
Şu an printerim yok fakat .bat yada .vbs ile bu yapılabilir neden olmasın