PSD Nedir Video Formatımıdır? -Çözüldü
Re: PSD Nedir Video Formatımıdır? -Çözüldü
kullanacağım programları başlat'a diziyorum böyle ekrar tertemiz kalıyor, bilmiyorum tabiki herkesin bir çalışma veya PC kullanma alışkanlığı vardır

- GOG
- Gigabyte2

- Teşekkür etti: 20 kez
- İletişim:
tabi kişiye göre değişir durum ben mesela sizin gibi dizmek yerine PortableApps.com Platform kullanıyorum bana göre daha pratik önceden "D:\" kurardım bu yazılımı ama artık ssd alıdıgım için bende "C:\" kuruyorum aradiki performans farkı ucurum tabi :D ve kullandıgınız çoğu yazılım pek kişileştirebilir değiller zaten belki bir kaçı şuan için gerek yok "D:\" bölmenize harici diskiniz varsa.Mesela "C:\Portable" diye yol oluşturun oraya kurun butun portable yazılımlarınızı böylece izinlerle alakalı bir sorun yaşamazsınız.
evet doğrusunuzda ben şuan işsiz olduğum için pc'de fazla vaktim oluyor, yoksa çalışıyor olsam o zaman pek vakit olmuyor tabi, ama sürekli pc başında olunca dediğiniz doğrudur
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 21278 kez
Abi , hayat kısa hep iş olmaz biraz dinlen evde , bak burası kahvemiz canın sıkıldıkça bizler buradayız
zaten hep dinleniyoruz, evet kahvemiz çok güzel emeği geçen herkese çok teşekkürler çok yararlanıyoruz çok saolun