Heklendik mi acep?
- shampuan
- Petabyte4

- Teşekkür etti: 200 kez
Heklendik mi acep?
Az evvel foruma giriş yaptım, yeni açılan başlıklarda gezerken kendi kendine beni off-line yaptı. Şifre mifre girdim tekrar giriş yaptım. Sorun yoktu. Daha sonra bir de anasayfamıza bakayım dedim:

- TRWE_2012
- Zettabyte1

- Teşekkür etti: 2702 kez
Re: Heklendik mi acep?
Birinci resimde kullandığın tarayıcı sertifika hatası vermiş halbuki sitenin sertifikası sağlam.....

İkinci resme bende bir anlam veremedim.....Sakın sen keklenmeyesin......Sisteminde bir zararlı taraması yap derim.....

İkinci resme bende bir anlam veremedim.....Sakın sen keklenmeyesin......Sisteminde bir zararlı taraması yap derim.....
- shampuan
- Petabyte4

- Teşekkür etti: 200 kez
Olabilir.
Bu durum birkaç dakika sürdü. Şu an herşey normal gözüküyor. Şıppadanak girilip çıkılıyor.
Bu durum birkaç dakika sürdü. Şu an herşey normal gözüküyor. Şıppadanak girilip çıkılıyor.
Sitede son bir-iki gündür giriş yaparken benim de sorun yaşadığım oluyor. Bazen sunucu hatası veriyor.
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 21048 kez
başka servere taşındık bile arkladaşlar taşınma sırasında bu tür hatalar normaldir DNS lerin otrumasını bekliyoruz , umarım hatalar tekrarlamaz , halen kontrolleri yapıyorum
Firmayı mı mı değiştirdin?velociraptor yazdı: 21 Oca 2019, 21:23 başka servere taşındık bile arkladaşlar taşınma sırasında bu tür hatalar normaldir DNS lerin otrumasını bekliyoruz , umarım hatalar tekrarlamaz , halen kontrolleri yapıyorum
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 21048 kez
Daha iyi bir firma arayışımız devam ediyor server yükünü azaltmak için siteleri ayırdık (farklı serverlardalar) , fakat shared lerde daha fazla barınamayacağımız aşikar