Koray Söğüt - Winrar'ı Satın Alan Türk

Kullanıcı avatarı
shampuan
Petabyte4
Petabyte4
Teşekkür etti: 200 kez

Re: Koray Söğüt - Winrar'ı Satın Alan Türk

Mesaj gönderen shampuan »

Abi ne diyorum, siz @bluelife ile iki kişisiniz koca bir ekip ya da şirket değilsiniz. Anca o kadar olur.

Ama şunu da düşün, şirket olsaydınız, programınız binlerce milyonlarca kişiye gidecek ve herkesin geri bildirimi ile uğraşmak zorunda kalacaktınız. Bu da daha fazla baş ağrısı demek. Daha fazla eleman çalıştırmak demek. Algı demek vergi demek...

Bak sana sourceforge'dan örnek bir sayfa paylaşıyorum:

https://sourceforge.net/projects/scribus/

Sayfayı biraz aşağı indir orada adamlar programın özelliklerine yıldız ile not veriyolar. En aşağıda Support var ve en az yıldız alan satır orasıdır. ben orası 5 yıldız almış bir program görmedim daha o sitede. yani bu da şu demek oluyor: geliştiriciler müşterilerine destekle başa çıkamıyor, ya da uğraşmıyorlar. Örnek eraser...

Azıcık aşım ağrısız başım.
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 21079 kez

Mesaj gönderen velociraptor »

Bu amaç meselesi , Bizler bu siteyi ücretsiz yazılım geliştirmek için kurduk , yazılımların hepsi ücretsiz , deneme maksatlı sadece bir tanesini ücretli yaptık , satma gibi bir derdimizde yok , birkaç tane sattıktan sonra artık ücretsiz yapma şansın azalır bu sefer satın alanlar enayi durumuna düşer hal böyle iken isterse hiç satılmasın Onu şimdilik ücretli tutmaya devam edeceğiz ama ikinci ücretli bir yazılım planımız yok kısacası ücretli yazılım Misyonumuzda daha başından beri yoktu. Belki ilerde Yazılımları kaynak kodları ile birlikte veririz , böylece yanlış uyarıları insanlara izah etmektye de zorlanmayız. Kısmet diyelim
Kullanıcı avatarı
ThinkLess
Kilobyte3
Kilobyte3

Mesaj gönderen ThinkLess »

velociraptor yazdı: 21 Tem 2021, 11:47 Bu amaç meselesi , Bizler bu siteyi ücretsiz yazılım geliştirmek için kurduk , yazılımların hepsi ücretsiz , deneme maksatlı sadece bir tanesini ücretli yaptık , satma gibi bir derdimizde yok , birkaç tane sattıktan sonra artık ücretsiz yapma şansın azalır bu sefer satın alanlar enayi durumuna düşer hal böyle iken isterse hiç satılmasın Onu şimdilik ücretli tutmaya devam edeceğiz ama ikinci ücretli bir yazılım planımız yok kısacası ücretli yazılım Misyonumuzda daha başından beri yoktu. Belki ilerde Yazılımları kaynak kodları ile birlikte veririz , böylece yanlış uyarıları insanlara izah etmektye de zorlanmayız. Kısmet diyelim
Yazılım kodlama gibi konularda eğitici içerik hazırlarsanız o da tutar gibi. Herkes kodlama meraklısı oldu. Herkes bir yerden bişiler öğrenmeye çalışıyor.
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 21079 kez

Mesaj gönderen velociraptor »

Bir onu hazırlayamayız diye düşünüyorum malesef , ona ayrılacak vakit ile tüm yazılımların güncel sürümleri çıkartılır