Heklendiğinizi Nasıl Anlarsınız?
- wonder
- Kilobyte2

- Teşekkür etti: 181 kez
Re: Heklendiğinizi Nasıl Anlarsınız?
Sadece bu içerik için değil.
Güzel içerikler mi yapıyor yoksa benim gibi işi bilmeyenleri mi kandırıyor acaba?
Şimdi ben bunu niye yazdım, kendisi sürekli bir ürün bedava ise ürün sizsiniz den bahsediyor bu videolara da biz bir ücret vermiyoruz
Ben mi çok kuşkuluyum?
Güzel içerikler mi yapıyor yoksa benim gibi işi bilmeyenleri mi kandırıyor acaba?
Şimdi ben bunu niye yazdım, kendisi sürekli bir ürün bedava ise ürün sizsiniz den bahsediyor bu videolara da biz bir ücret vermiyoruz
Ben mi çok kuşkuluyum?
- shampuan
- Petabyte4

- Teşekkür etti: 200 kez
Bu kanalı bana bir ilaç sitesinden arkadaş önermişti. O gün bugündür izliyorum. Kendi diskort kanalı şusu busu var, oradan bir sürü hekırlığa meraklı genç arkadaşa dersler falan veriyor. Github hesabı var falan. Şimdi ben de bunları niye yazdım?
Milleti hekır yapıp bir yere mi saldırtacak acaba benim de aklıma bu geliyor. Canlarım ciğerlerim diye yağ çekip arkasına adam toplar, vakti gelince deeeeee....
Şaka bir yana bilmiyorum. Ama sempatik bir kişiliği var. Birçok şey öğrendim videolarından.
Şaka bir yana bilmiyorum. Ama sempatik bir kişiliği var. Birçok şey öğrendim videolarından.
- wonder
- Kilobyte2

- Teşekkür etti: 181 kez
Ben de neredeyse YouTube başladığından beri takip ediyorum, neyse belki de iyi niyetlidir.
- ozgutozkan
- Kilobyte4

- Teşekkür etti: 164 kez
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 21293 kez
Üzgünüm ama vieolarında anlattığı şeyler arasında tek bir yenilik ve bilgi kırıntısı bulamadım malesef 
o sebeple izlemiyorum
o sebeple izlemiyorum
- shampuan
- Petabyte4

- Teşekkür etti: 200 kez
Detaylı anlatımları kendi discort kanalına katılanlara yapıyor diye biliyorum. Ama haklısın, bu videoda biraz fazla yüzeysel kaçmış. Bunları xp zamanlarında da yapardık görev yöneticisini aç orda anormal birşey görürsen hede hödö diye.
Asıl yanıt şu olmalı:
"Anlayamazsınız"

Asıl yanıt şu olmalı:
"Anlayamazsınız"
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 21293 kez