Bu konu daha önce açıldı mı hatırlamıyorum. Siteye giriyorsunuz, koca isoyu indirmektense önce bir test ediyorsunuz. Win11 de test edebilirsiniz. Belki daha fazlasını; detaylı kurcalamadım. Ben sadece Linux Mint test ettim. Bakmak isterseniz link sizi siteye götürür. İstediğiniz sürüme başlat deyin. Popup pencere açılması için izin isteyecek, onu onaylayın sistem pupup içinde başlar.
https://distrotest.net/index.php
DistroTest - İstediğiniz Sistemi Online Test Edin
- wonder
- Kilobyte2

- Teşekkür etti: 181 kez
Re: DistroTest - İstediğiniz Sistemi Online Test Edin
Teşekkürler, bir süredir bakmayı düşünüyordum bahane oldu güzel düşünülmüş bir site.
- ozgutozkan
- Kilobyte4

- Teşekkür etti: 164 kez
Derste kullanırım ben bunu işletim sistemleri öğretirken
- shampuan
- Petabyte4

- Teşekkür etti: 200 kez
Tabii kullanın. Öğrencilere yol gösterin uzun uzadıya uğraşmadan kurcalasınlar.
Konu dışı: Bir ara sanal işletim sistemi diye birşey çıkmıştı, ne oldu bilmiyorum. Aynen google hesabı gibi bulut tabanlı bir sistem denemesi yaptılar. Güya online olarak başlatıyor ve tarayıcı üzerinden kullanıyordun. Bunu geliştirip bilgisayarları işletim sistemsiz-ağ tabanlı yapma çabasıydı. 3-5 yıl öncesinden bahsediyorum, sonra ne oldu bilmiyorum hiç araştırmadım.
Konu dışı: Bir ara sanal işletim sistemi diye birşey çıkmıştı, ne oldu bilmiyorum. Aynen google hesabı gibi bulut tabanlı bir sistem denemesi yaptılar. Güya online olarak başlatıyor ve tarayıcı üzerinden kullanıyordun. Bunu geliştirip bilgisayarları işletim sistemsiz-ağ tabanlı yapma çabasıydı. 3-5 yıl öncesinden bahsediyorum, sonra ne oldu bilmiyorum hiç araştırmadım.
- esatiz
- Gigabyte3

- Teşekkür etti: 399 kez
Bu siteyi biliyordum, paylaşım için teşekkürler