Daha evvelden e-postama "sharewareonsale" üzerinden bir mail gelmişti. Mailde ücretli bir klasör renklendirme yazılımı vermiş, ürün anahtarını da hediye olarak göndermişti. Programı bir süre kullandım tabii ki ama, "böyle basit bir iş için neden ücretli versiyon kullanılır ki?" diye kendime de sormadan edemedim. İşte geçenlerde "kendi yazılımlarımız" bölümünde bu programın alternatifini görünce çok sevindim. İndirip evdeki arşivimde denedim ve sonuç harika! Program hiçbir hata vermedi bende. Arşivlediğim film ve dizi klasörlerini artık istediğim gibi düzenleyebiliyorum.
https://www.sordum.org/10124/folder-painter-v1-2/
Bilginiz olsun diye buradan bu yorumu yapıyorum; değilse kullanıp kullanmamak size kalmış. Yazılımın kullanımı son derece basit. Sisteme fazla yük bindirmemekle beraber, hafif de. Sorunsuzca klasörlerimi seçtim ve renklendirdim. Birkaç tip klasör ikon teması mevcut. Bu temalardan istediğinizi seçip kullanabilirsiniz. Çok fazla ikon teması olmasa da, renk seçenekleri yeteri kadar geniş; dolayısıyla memnun kalacağınızdan eminim.

Bu arada klasör temalarına baktığımda windows 10 klasör stillerinin bulunduğunu, 7 ve 8 stillerinin eklenmediğini gördüm. Şayet bu stiller de eklenirse daha iyi olur kanaatindeyim. Valla, döndüm dolaştım bir kusur aradım bulamayınca bunu bari yazayım dedim arkadaşlar. Eh kusursuz yazılım olmaz değil mi? :wink: :)
Buradan yazılımın yapımcısı olan @Bluelife kardeşimize ve de bize sunan @Velociraptor'a çok teşekkür ediyorum.
İyi çalışmalar dilerim.