arkadaşlar merhaba
elimde bir excel dosyası var ve şifresi unutulmuş. araştırınca iki yöntem öne çıkıyor. xlsx dosyasını zip yapıp winrar ile şifreyi kırmak ve google sheets e dosyayı yüklemek ama ikisi de yemedi maalesef.
Password Recovery Bundle programı biraz daha öne çıkmış onu denedim ama o da 10 saatin üzerinde uğraşmasına rağmen kıramadı şifreyi.
bldiğiniz daha kolay ve etkili bir yöntem var mıdır?
excel dosyası şifresi kırmak
- Kayserilifatih
- Exabyte1

- Teşekkür etti: 970 kez
Re: excel dosyası şifresi kırmak
Ücretsiz yazılımlarla onu kırmak zor olabilir yani bu konuda bir fikrim yok maalesef. Çok nadiren parola kırmaya gerek duydum onda da başarılı olamadım
- loveme
- Terabyte1

- Teşekkür etti: 1 kez
- İletişim:
muhtemelen darknette vardır...
Belli yazılımlarla zorda olsa yapılabiliyor. Aklıma gelmiyor pek...Çok iyi yazılım bilgisi gerekli...Birde çok pratik bilgi ister
Belli yazılımlarla zorda olsa yapılabiliyor. Aklıma gelmiyor pek...Çok iyi yazılım bilgisi gerekli...Birde çok pratik bilgi ister
- Alesta
- Kilobyte2

- Teşekkür etti: 10 kez
genelde iki tane yöntem deneniyormuş bu iş için. birincisi google sheet ile dosyayı açmak, ikincisi ise dosyayı winzip ile açıp ayarlar kısmından şifreyi silmek.
bende bu ikisi de yemedi. excel şifre kırma programları da denemedim ama maalesef onlar da yemedi. sonuç olarak vazgeçtim kırılamadı şifre.
bende bu ikisi de yemedi. excel şifre kırma programları da denemedim ama maalesef onlar da yemedi. sonuç olarak vazgeçtim kırılamadı şifre.
- Kayserilifatih
- Exabyte1

- Teşekkür etti: 970 kez
Onun için uzman firmalar var onlar da çok fazla para isteyecekleri için küçük bir dosya için değmez
- Tarımişçisi
- Byte3

- Teşekkür etti: 21 kez
Şifreyi sen koyduysan, o zamanlarda şifre olarak aklına gelenleri deneyeceksin. Farklı kombinasyonlarda tekrar deneyeceksin. Kendi geçmişini bulacaksın.