Tek bir kritik güvenlik açığına bakarak bir işletim sisteminin genel olarak “güvenli” veya “güvensiz” olduğuna karar verilmemelidir.
İlahi , şaka yapıyorum elbetteki , lakin aklıma bir söz geldi her sistemde güvenlik açıkları vardır sadece bulunmayı beklerler. Bu arada sanılanın aksine Linux ta daha fazla güvenlik açığı olduğu ile ilgili istatistikler vardı , bir ara rakamlarla veriliyordu , Googlede halen vardır diye tahmin ediyorum. Popüler olmadığından ortaya çıkmıyor sadece.
Bu tarz açıkların Linux fanlarının suratına atılan tokatlar olduğunu düşünüyorum. Bu da onları biraz kendine getirmek için gerekli. Yok şöyle iyi böyle güvenli lafları PALAVRA. Ben yıllardır Windows kullanırım ve Windowsu yerden yere vuruyorum. Linux çular ise açık ta çıksa takım tutar gibi Linuxu eleştirmekten kaçınıyorlar ona illet oluyorum.
velociraptor yazdı: 10 May 2026, 12:56
Eline sağlık. Asla Bir işletim sistemi FAN ı olmadım.
Ben de aynı fikirdeyim. Ne Windows ne de Linux'u savunan biri olmam çünkü iki mantık hataları olan sistemleri savunmak aslında onları sadece münakaşa yapmak amaçlı savunmak gibidir bana göre
Kayserilifatih yazdı: 11 May 2026, 20:04
Sadece iki yıldır buradayım hakkında öyle bir izlenim edindim. Eleştiriden rahatsız oluyorsan eleştirmem yani sorun değil.
Yok, eleştiriden asla rahatsız olmam...Hatta daha iyi olur eleştiri de bulunmak.....