Açıklama :
Windows için hafif, bağımsız bir RTF not defteri ve programlama editörü. v2026.05.29.11
Üzerinde çalıştığım bir C++ projesi için bir rtf düzenleyicisine ihtiyacım vardı, bu yüzden araç kutum için bir tane yaptım
(yani .cpp/.h modülü).Windows 11'de RTF editörü olmadığı için bağımsız bir sürüm yapmanın iyi bir fikir olacağını düşündüm.
Bunu yaptım ve çok iyi sonuç aldım, ancak daha sonra programlama dillerini renk kodlamak için Scintilla'ya sahip olduğumu hatırladım.
Daha sonra işlevselliğini genişleterek çok iyi (kendiniz karar verin) bir programcı editörü haline getirdim.
Işık modu ve karanlık mod yaptım. Ama ışık modunu seviyorum, ancak kodu karanlık modda en iyi görüyorum, bu yüzden herhangi bir programlama dilinde karanlık görünüm alanı ekledim, ancak içinde değil .rtf, çünkü bu WYSIWYG.
Ayrıca doğrudan FTP üzerinden düzenleme özelliği ekledim, böylece çevrimiçi programlama yapabilirsiniz. Ayrıca, dosyayı geçici olarak editördeki dosyayla değiştirdiğiniz ve işiniz bittiğinde geri döndürdüğünüz, tahribatsız bir önizleme özelliği de ekledim; bu özellik önizleme sisteminde uygulanmaktadır.
Kaynak : Geliştiricinin Kendi Notlarından...
Ekran Görüntüleri :
Virüs Tarama Sonuçları :

https://nsbedit.nalle.no/index.php