Açık giyinenlere kızan başka bir abla
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 21508 kez
- TRWE_2012
- Zettabyte1

- Teşekkür etti: 2763 kez
Re: Açık giyinenlere kızan başka bir abla
Bana göre kadınların/kızların açık giyinmesi = teşircilik veya aranmak (kendisini düdükletirecek birisinin arayışında olmak)
- Kayserilifatih
- Exabyte1

- Teşekkür etti: 979 kez
Doğru söylüyor yani günümüzdeki çoğu kadın ben görüyorum üstü atlet gibi beyaz bir tişörte benzer bir şeyle geziyor her şeyi meydanda yani ben bakmasam da mutlaka herkes bakıyor buna, kadın da çıkıp hayırdır lan ne bakıyorsun bak önüne ayı demiyor çünkü bedeni üzerinden ilgi cekmeye alışmışlar, bedenimi beğenmiyorlarsa beni de sevmiyorlar diyebiliyorlar.
- burak35
- Zettabyte4

- Teşekkür etti: 10626 kez
isteyen istediğini giysin. hatta çıplak dolaşsın. beni rahatsız etmediği sürece sorun yok.
yıllar önce üniversitedeyken kızlardan bi arkadaş düpedüz teşhircilik yapıyordu.
adını hatırlamıyorum şuan. kız sürekli eğilip önünde ki arkadaşlarıyla konuşuyordu.
amfileri bilirsiniz. yukarından aşağı doğrudur. bizim önümüzde eğilince 4 ayak gibi oluyordu.
bi kaç kere gülerek şakayla karışık uyardık. anlamadı.
bende kızdım. giydiğin tangayı slipi bize göstermek zorundamısın dedim. önümüzde fazla eğilmezsen iyi olur dedim.
yeter ama ya. 1 değil 2 değil. ondan sonra biraz daha dikkat etti. özür diledi. neredeyse bazı şeyler görünecek yani.
bi sende mi var arkadaşım. ben dasdar giyinmiyorum mesela. dar giyersem bazı şeyler belli oluyo önden bakınca.
daha nasıl anlatabilirim ki.
yıllar önce üniversitedeyken kızlardan bi arkadaş düpedüz teşhircilik yapıyordu.
adını hatırlamıyorum şuan. kız sürekli eğilip önünde ki arkadaşlarıyla konuşuyordu.
amfileri bilirsiniz. yukarından aşağı doğrudur. bizim önümüzde eğilince 4 ayak gibi oluyordu.
bi kaç kere gülerek şakayla karışık uyardık. anlamadı.
bende kızdım. giydiğin tangayı slipi bize göstermek zorundamısın dedim. önümüzde fazla eğilmezsen iyi olur dedim.
yeter ama ya. 1 değil 2 değil. ondan sonra biraz daha dikkat etti. özür diledi. neredeyse bazı şeyler görünecek yani.
bi sende mi var arkadaşım. ben dasdar giyinmiyorum mesela. dar giyersem bazı şeyler belli oluyo önden bakınca.
daha nasıl anlatabilirim ki.