usta en baş kurulumda key istiyor olmadığından kuruluma devam edilemiyor,evvelden daha sonra seçeneği vardı kaldırılmış,key olmadan kurulum başlamıyor 576 sürümü?
Windows 10 Home - YTMG3-N6DKC-DKB77-7M9GH-8HVX7 yada TX9XD-98N7V-6WMQ6-BX7FG-H8Q99
Windows 10 Home SL- BT79Q-G7N6G-PGBYW-4YWX6-6F4BT
Windows 10 Pro - VK7JG-NPHTM-C97JM-9MPGT-3V66T
Windows 10 Pro VL-MAK - QJNXR-7D97Q-K7WH4-RYWQ8-6MT6Y
Windows 10 Enterprise NPPR9-FWDCX-D2C8J-H872K-2YT43
Windows 10 Home Single Language 7HNRX-D7KGG-3K4RQ-4WPJ4-YTDFH
Ond3rkor yazdı:Uefi ve esd dir farklilik yoktur sadece final degil bir cok test yapiliyor daha stabil degil tavsiye edilmez.
Microsoft Windows 10'u paylaşırken orjinalinde UEFI'li ve ESD'li mi paylaşıyor. Windows 10 en son final sürümü ne zaman yayınlanacak belli bir tarih aralığı var mı?
Evet uefi kurulumu icin rufus ayar bilirsiniz esd olarak geliyo 10 diebiliuorum zaten final cikti ama bize gore final degil bizim sayemizde test ediyorlar bana gore servis pack 1 sorunsuz olur.
576 var bende türkçe kurulumdan sonra etkinleşmişti,usta o malum site var sende kayıtlısın hani sonu tr ile biten
orada bay kg var 68 yaşında eig isimli dosya yolladı kurmadan iso içinde source dosyanına kopyaladım başlangıçta key sormadı ve kurdum,yeşilayguneş kardeşim 10 kasımda gelecek dedikleri isoyu kurayım sana bilgi vereceğim,durum sürümlerden olan fark olabilir,bir wzor denen hacker veriyor rus birde microsoft veriyor,microsoft türkçe veriyor ama wzordan daha sonra veriyor,dediğin gibi sürümlerden olan fark olabilir,kasım 10da verirlerse kurarım sana bilgi veririm,gerçi sende sonu tr ile biten foruma üyesin ara ara takip et,saygı ve selamlarımla,576 tr sürümü stabil akıcı..