Sordum Sipariş Takip Programı (1.0)

Sordum.com tarafindan kodlanmış Programlar hakkinda bilgi paylasim alanidir.
Kullanıcı avatarı
zirvedeneme
Kilobyte2
Kilobyte2
Teşekkür etti: 71 kez

Sordum Sipariş Takip Programı (1.0)

Mesaj gönderen zirvedeneme »

Resim

Merhabalar. Kendi üretmiş olduğum sipariş takip programını ücretsiz olarak sizlere sunuyorum.
Excel VBA ile kodlanmıştır.

Neler Yapabilirsiniz?
Siparişlerinizin durumlarını hızlıca kontrol edebilir, hazırlandı-sevk aşamasında-sevk edildi olarak kolaylıkla düzenleyebilirsiniz.
Siparişleri kaydeder kaydetmez karşı tarafa otomatik olarak bilgilendirme maili gidecektir (Bu özellik için Outlook Classic kurulu olmalıdır.)
Siparişlerini sevk ettikten sonra yine karşı tarafa otomatik olarak bilgilendirme maili gidecektir.

Duruma göre listele ekranından siparişlerinizin ayrıntılarını görüntüleyebilir, pdf olarak kaydedebilir, yazdırabilir, mail olarak gönderebilirsiniz.
Filtreleme seçenekleri ile müşteri adına göre, cari adına göre, tarihe, termin tarihine ve diğer tercihlere göre arama yapabilirsiniz.
Fiyat listesi seçeneği ile herhangi bir ürünün fiyatını tek tıkla öğrenebilirsiniz.
Siparişleri tek tıkla Excel listesi olarak alabilirsiniz.

Sipariş kaydederken günün tarihi otomatik olarak gelir, kayıt tarihi otomatik olarak gelir, termin tarihi dilediğiniz seçeneklere göre otomatik olarak gelir.
Kayıt sırasında herhangi bir textboxu boş geçemezsiniz. (Örneğin müşteri adını boş bırakırsanız sizi uyarır ve doldurmadan kayıt işlemini tamamlayamazsınız. Bu sayede hata payınızı minimize eder).

Admin ve Kullanıcı girişi adlı iki seçenek vardır. Diğer kullanıcı ile giriş yapıldığında sadece formu göreceğiniz için hatalara karşı dosyanızı korumuş olursunuz.
Programdan çıkış yapıldığında yapılan işlemler otomatik olarak kaydedilir.

Programdan Görüntüler:

Resim

Resim

Resim

https://prnt.sc/NCG_4DE_Az2I
https://prnt.sc/uMsaFsur95lh
https://prnt.sc/_cLTmugRdAJD
https://prnt.sc/A_rIa1lMz-76

Programı github hesabımdan indirebilir, ayrıntıları okuyabilirsiniz. İyi çalışmalar dilerim.

https://github.com/akaraoglan/excelvbas ... ipprogrami
mertcan90
Kilobyte4
Kilobyte4
Teşekkür etti: 716 kez

Re: SORDUM SİPARİŞ TAKİP PROGRAMI (1.0)

Mesaj gönderen mertcan90 »

Ellerinize sağlık illaki birilerinin işine yarayacaktır.
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 21038 kez

Re: Sordum Sipariş Takip Programı (1.0)

Mesaj gönderen velociraptor »

Eline sağlık , özellikle işyerlerinin işine yarar gibi duruyor :kafasalla:
Kullanıcı avatarı
TRWE_2012
Zettabyte1
Zettabyte1
Teşekkür etti: 2697 kez

Mesaj gönderen TRWE_2012 »

Eline,gözüne,sabrına,kodlamana ve klavyene sağlık....!!!

Baya bir emek verilmiş.

Bence, "Hakkında" Bölümüne Sordum.Org ifadesi ile yasal güvenceye alınmalı ki internetten birileri çırpmasın (sahiplenmesin)
Resim
Kullanıcı avatarı
loveme
Terabyte1
Terabyte1
Teşekkür etti: 1 kez
İletişim:

Mesaj gönderen loveme »

Carı takip programı ya da taksit ödeme takip programı var mi
Teşekkürler
Kullanıcı avatarı
burak35
Zettabyte4
Zettabyte4
Teşekkür etti: 10512 kez

Mesaj gönderen burak35 »

Helal olsun. Verdim şukunu. :)
Kullanıcı avatarı
sinerci
Kilobyte1
Kilobyte1
Teşekkür etti: 446 kez

Mesaj gönderen sinerci »

Eline, Emeğine sağlık. Teşekkür ederim.
Sipariş takip alım satım yapan arkadaşların işine yarayacaktır.
Kullanıcı avatarı
mehoaga
Kilobyte4
Kilobyte4
Teşekkür etti: 3297 kez

Mesaj gönderen mehoaga »

Değerli kardeşim ellerinize kollarınıza beyninize ve vermiş olduğunuz EMEKLERİNİZE sağlık
Kullanıcı avatarı
TRWE_2012
Zettabyte1
Zettabyte1
Teşekkür etti: 2697 kez

Mesaj gönderen TRWE_2012 »

loveme yazdı: 05 Eki 2024, 09:40 Carı takip programı ya da taksit ödeme takip programı var mi
Teşekkürler
TRWE_2012

Cari takip programı var mıdır internette (free lisanslı olacak)

GPT-4o

Cari takip yazılımları, işletmelerin alacak ve verecek hesaplarını yönetmelerine yardımcı olan programlardır. İnternette ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bazı cari takip yazılımları şunlardır:

1. **GnuCash**: Açık kaynaklı bir muhasebe yazılımıdır. Kişisel ve küçük işletme finansmanını takip etmek için kullanılabilir.

2. **Odoo**: Odoo, çeşitli iş uygulamaları sunan bir platformdur. Cari hesap yönetimi için modülleri vardır ve topluluk sürümü ücretsizdir.

3. **Zoho Books**: Zoho, küçük işletmeler için çeşitli finansal yönetim araçları sunar. Ücretsiz deneme süresi ile başlayabilirsiniz.

4. **Wave**: Küçük işletmeler için ücretsiz bir muhasebe yazılımıdır. Cari hesap takibi yapmanıza olanak tanır.

Bu yazılımların her birinin farklı özellikleri ve sınırlamaları olabilir, bu nedenle ihtiyaçlarınıza en uygun olanı seçmek için incelemenizi öneririm.

TRWE_2012

Taksit ödeme takip programı var mıdır?

GPT-4o

Evet, taksit ödeme takibi için kullanabileceğiniz çeşitli yazılımlar ve uygulamalar bulunmaktadır. İşte bazı popüler seçenekler:

1. **Excel veya Google Sheets**: Basit bir taksit ödeme takibi için kendi tablonuzu oluşturabilirsiniz. Bu, esnek ve özelleştirilebilir bir çözüm sunar.

2. **Taksit Takip Uygulamaları**: Mobil uygulama mağazalarında (iOS ve Android) "taksit takip" veya "borç takip" gibi anahtar kelimelerle arama yaparak çeşitli uygulamalara ulaşabilirsiniz. Örneğin, "Debt Tracker" veya "Loan Calculator" gibi uygulamalar bu amaçla kullanılabilir.

3. **Muhasebe Yazılımları**: Daha kapsamlı bir çözüm arıyorsanız, GnuCash, Odoo veya Wave gibi muhasebe yazılımları, taksit ödemelerini takip etmenize yardımcı olabilir.

4. **Kişisel Finans Uygulamaları**: Mint, YNAB (You Need A Budget) gibi kişisel finans uygulamaları, harcamalarınızı ve borçlarınızı takip etmenize yardımcı olabilir.

Bu araçların her birinin farklı özellikleri ve kullanım kolaylıkları vardır, bu nedenle ihtiyaçlarınıza en uygun olanı seçmek için incelemenizi öneririm.
Kullanıcı avatarı
burak35
Zettabyte4
Zettabyte4

Mesaj gönderen burak35 »

Birtanede toolbox olsa güzel olurdu. :) Şöyle sistemdeki bazı şeyleri aç kapa yapan etkinleştiren devre dışı bırakan falan.
Kullanıcı avatarı
zirvedeneme
Kilobyte2
Kilobyte2

Re: SORDUM SİPARİŞ TAKİP PROGRAMI (1.0)

mertcan90 yazdı: 04 Eki 2024, 23:43 Ellerinize sağlık illaki birilerinin işine yarayacaktır.
çok teşekkür ederim.
velociraptor yazdı: 05 Eki 2024, 00:28 Eline sağlık , özellikle işyerlerinin işine yarar gibi duruyor :kafasalla:
teşekkür ederim hocam
TRWE_2012 yazdı: 05 Eki 2024, 09:32 Eline,gözüne,sabrına,kodlamana ve klavyene sağlık....!!!

Baya bir emek verilmiş.

Bence, "Hakkında" Bölümüne Sordum.Org ifadesi ile yasal güvenceye alınmalı ki internetten birileri çırpmasın (sahiplenmesin)
Resim

proje açık olduğu için istediğiniz gibi kullanabilirsiniz hocam :-D
loveme yazdı: 05 Eki 2024, 09:40 Carı takip programı ya da taksit ödeme takip programı var mi
Teşekkürler
tonlarca var ama ne istediğin önemli
burak35 yazdı: 05 Eki 2024, 14:24 Helal olsun. Verdim şukunu. :)
teşekkürler hocam
sinerci yazdı: 05 Eki 2024, 15:32 Eline, Emeğine sağlık. Teşekkür ederim.
Sipariş takip alım satım yapan arkadaşların işine yarayacaktır.
teşekkürler hocam
mehoaga yazdı: 05 Eki 2024, 16:52 Değerli kardeşim ellerinize kollarınıza beyninize ve vermiş olduğunuz EMEKLERİNİZE sağlık
teşekkürler hocam
burak35 yazdı: 05 Eki 2024, 18:48 Birtanede toolbox olsa güzel olurdu. :) Şöyle sistemdeki bazı şeyleri aç kapa yapan etkinleştiren devre dışı bırakan falan.
proje açık. istediğiniz gibi kullanabilirsiniz hocam. varsa istediğiniz bir şey ekleriz :-D
Kullanıcı avatarı
burak35
Zettabyte4
Zettabyte4

Mesaj gönderen burak35 »

Devamını bekleriz programların. :)
Kullanıcı avatarı
zirvedeneme
Kilobyte2
Kilobyte2

burak35 yazdı: 05 Eki 2024, 21:24 Devamını bekleriz programların. :)
Bir tane daha yazdım yarın geliyor
Kullanıcı avatarı
zirvedeneme
Kilobyte2
Kilobyte2

Dün yazamadığım diğer özelliklerini de yazayım.
Sipariş Maili gönderdiğiniz de duruma göre listele ekranından sipariş Maili gönderildi evete döner. Bu sayede kime sipariş Maili gönderdim göndermedim kolaylıkla görebilirsiniz.

Aynı zamanda sevk maili gönderdiğiniz de de sevk maili evete döner. Bu sayede kime sevk maili gitti gitmedi görürsünüz.

Muhasebeye işlediğiniz siparişleri de duruma göre listele ekranından inceleyebilir, hangisini muhasebeye işlediniz işlemediniz görebilirsiniz.

Aynı zamanda siparişlerin iade durumunu kontrol edebilirsiniz.

Nakliyeyi cariye bir kez girmeniz durumunda sevk bilgilerine nakliye otomatik olarak gelecektir.

Bir siparişi sevk ederken sevk bilgilerine notlar ekleyebilir, ayrıntılı notları tutabilirsiniz.

Carinin telefon numarasını girmeniz durumunda mail yerine tek tıkla WhatsApp mesajı olarak da gönderebilirsiniz.

İstediğiniz kadar kullanıcı ekleyebilirsiniz.

Ana sayfadan şimdiye kadar işlem yaptığınız tüm siparişlerinizi görebilirsiniz.

Ek not kısmı ise opsiyon olarak sunulmuştur. Duruma göre listele ekranından herhangi bir filtre olarak kullanabilirsiniz
Kullanıcı avatarı
burak35
Zettabyte4
Zettabyte4

Mesaj gönderen burak35 »

Windows tool olsa güzel olur. Bakalım nasıl olacak :)

“Kendi ürettiğimiz programlar” sayfasına dön