Herkese merhaba. Az önce sharpkeysi açmıştım. Haber okuyordum. Hiçbirşey yapmadım.
Aşağıdaki gibi bir hata uyarısı vermiş. Sebebi ne olabilir acaba ? Benden tam olarak ne istiyo bu program ?
Yazılım , arayüz oluşturmaya çalışırken hata vermiş , Yazılımı kapatıp bilgisayarı yeniden başlatıp tekrar denersin , yine aynı hatayı verirse başka yazılım dene.
Sharp keys i daha önceden sorunsuz kullanmış olduğunu ve aniden bu hatayı verdiğini düşünmüştüm , eğer ilk defa kullanmak için açtın ve resimdeki hatayı aldıysan olay bambaşka , resimdeki 4.8.1 i kurabilirsin.
Abi yazmayı unutmuşum Başka işlerlede uğraştığım için . Bu hatayı daha öncede almıştım.
Bendeki sürüm 3.9.3 müş. Geçen gün kendi sayfası githubdan son sürüm olan 3.9.4 indirdim.
Ondada bu hatayı verdi. Sanırım net framework ve visual c paketlerini kurmam gerekecek.
Net 4.8 Windows 10 ile hazır geliyordu diye biliyorum fakat belki visual c paketlerini kurmak da bir ihtimal işe yarayabilir. Net 3.5 paketini komutla kurmak gayet basit yani iki dakikada kuruyordum fakat sistemlerde hazır getirdiğimden kurmaya gerek duymuyorum
Kurmasan da olur fakat net framework'ün içeriğindeki yazılar ingilizce olarak kalır onun dışında sorun olmaz, eğer Türkçe dili de olsun pakette diyorsan yüklemeni tavsiye ederim yoksa yüklemesen de bir şey kaybetmezsin
4.8 yüklendi. Ama program ekle kaldırda görünmüyor. Sadece yüklü güncelleştirmeler kısmında görünüyor. İlginç gerçekten.
Win 7 zamanlarında program ekle kaldır kısmında görünüyordu diye hatırlıyorum. Neyse kursunda sorun yaşamayalım.
Başkada birşey istemem. Malum anca müsait olabildim.
Edit: 4.7.2 kurmak istedim, 4.7.2 veya sonraki bir güncelleştirme bu bilgisayarda zaten yüklü uyarısı verdi.