LXDE Masaüstü Ortamı Debian Tarafından Revize Edildi...
- TRWE_2012
- Zettabyte1

- Teşekkür etti: 2697 kez
LXDE Masaüstü Ortamı Debian Tarafından Revize Edildi...

- TRWE_2012
- Zettabyte1

Re: LXDE Masaüstü Ortamı Debian Tarafından Revize Edildi...
Helal olsun sana nene...!!! O yaşta LXDE Masaüstü Ortamını kendine göre anlatmaya çalışmışsın.Senin yaşındakiler, yaşlılar yurdunda zamanlarını geçiriyorlar....
Ve şimdi yeni nesil sistem kullanmayı görsün...Kadındaki bilgi birikimine bak sen..(bende bile o bilgisel birikim yok(Canlı Ortam Video Kaydı Yapma Olayı])
Ağızım açık kaldı...Kadının YouTube Hesabına baktığım da
https://www.youtube.com/@AndreaBorman/videos
Bu yaşta, 293 adet video...Hakikatten malşallah malşallah...!!!
Ve şimdi yeni nesil sistem kullanmayı görsün...Kadındaki bilgi birikimine bak sen..(bende bile o bilgisel birikim yok(Canlı Ortam Video Kaydı Yapma Olayı])
Ağızım açık kaldı...Kadının YouTube Hesabına baktığım da
https://www.youtube.com/@AndreaBorman/videos
Bu yaşta, 293 adet video...Hakikatten malşallah malşallah...!!!
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 21038 kez
- TRWE_2012
- Zettabyte1

Belki yaşayan en yaşlı GNU/Linux PC Kullanıcısı bile olabilir kendisi...Gines Rekorlar Kitabına aday biri...!!.Avrupa'ya bak...Adamlar artık GNU/Linux kullanmaya başlamışlar.Microsoft halen yerinde saymaya devam etsin...
Benim çok hoşuma gitti bu YouTuber....
Hakkında Bölümü
Andrea Borman
Açıklama
This channel has my own videos that I made myself. I used to use Windows but now I use Linux and have made some videos about this. I also have my own blog Andrea Sites.
Bağlantılar
Andrea Sites.andreaborman2.blogspot.com (site sertifikası geçtiğinden güvenli değildir.hatası veriyor)
Daha fazla bilgi
www.youtube.com/@AndreaBorman
Birleşik Krallık
13 Mar 2009 tarihinde katıldı
59,7 B abone
293 video
2.647.163 görüntüleme
Keşke , bizden büyük bütün yaşlı insanlarımız böyle olsa...Düşünün o zaman dünya ve sanal alem çok farklı bir yer olurdu...
Kendisine şöyle bir mesaj gönderdim...(içimden geldi.)
İNGİLİZCE :
Dear Ms. Andrea,
I recently discovered your channel and I am truly impressed. Your deep knowledge of GNU/Linux and your calm, clear way of explaining topics are very inspiring to me. Curiosity and the passion for learning have nothing to do with age, and you demonstrate this beautifully.
I am also a GNU/Linux Mint user, and watching your videos motivates me even more.
I would also like to let you know that I shared this video on a Turkish GNU/Linux forum, giving full credit to your channel. If you would like to take a look, the link is below:
viewtopic.php?f=30&t=229671
Thank you very much for sharing your experience and for your valuable contributions to the Linux and open-source community.
May God’s peace and blessings be upon you, from Türkiye.
TÜRKÇE :
Sayın Andrea Hanım,
Kanalınızı yakın zamanda keşfettim ve gerçekten çok etkilendim. GNU/Linux konusundaki derin bilginiz ve konuları sakin, açık ve anlaşılır bir şekilde anlatma tarzınız benim için son derece ilham verici. Merak ve öğrenme tutkusunun yaşla hiçbir ilgisi olmadığını çok güzel bir şekilde gösteriyorsunuz.
Ben de bir GNU/Linux Mint kullanıcısıyım ve videolarınızı izlemek beni daha da motive ediyor.
Ayrıca, bu videonuzu bir Türk GNU/Linux forumunda, kanalınıza tam atıfta bulunarak paylaştığımı da belirtmek isterim. Göz atmak isterseniz, bağlantı aşağıdadır:
viewtopic.php?f=30&t=229671
Deneyimlerinizi paylaştığınız ve Linux ile açık kaynak topluluğuna yaptığınız değerli katkılar için çok teşekkür ederim.
Türkiye’den Tanrı’nın selamı ve esenliği üzerinize olsun.
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 21038 kez
Microsoft şımarmaya devam ederse olacağı bu zaten , Yaşlısı genci farlı işletim sistemlerine yönelecek.
- TRWE_2012
- Zettabyte1

Açık Kaynak Dünyası Ve GNU/Linux OS PC Dünyasının en önemli olayı :velociraptor yazdı: 08 Şub 2026, 16:26 Microsoft şımarmaya devam ederse olacağı bu zaten , Yaşlısı genci farlı işletim sistemlerine yönelecek.
"Tarkan_dost gibi bir usta'nın, artık yeter deyip, GNU/Linux tarafına geçmesi" olacaktır.Ve bu olduğu gün, Linux tarafında "Bayram" , Windows tarafında "Yas" olacaktır.
O günleri görme dileği ile....
- burak35
- Zettabyte4

- Teşekkür etti: 10512 kez
Bu linuxlerde git gide windowsa benzemeye başladı.