Bu GNU/Linux Mint x64 OS sisteminde, Windows11 sisteminde olmayan lüks özellikler mevcut olup, İnternet ortamında TV izlemek'te bu lüks özelliklerden sadece biridir.Dün akşam GS-JJ maçını buradan izledim.Bizim kiler nasıl geçirdi 5 tane...!!! Göğüsüm kabardı bir GS'lı taraftar olarak
TRT kanalların da en çok izlediğim bu kanal....
NOT:
Gatasaray'ın JJ'yi yenebileceğini hiç tahmin etmiyordum.Beni bile ters köşe yaptı GS...!!!
GS ın juveyi yenmesi seni neden şaşırttı anlamadım ? Ben kaybedeceğimizi bile düşünmedim. Hemde 1 - 0 dan 2-1 yenik duruma düştüğümüzde bile.
Çünkü hem kendi sahamızda oynuyoruz. Hem taraftar desteğimiz var. Hemde çok kaliteli bi kadromuz var. Takım avrupada çok başka oynuyo.
Ben beraberlik golünü atar 2-2 yaparsak asla yenilmeyiz demiştim kendi kendime. Ve dediğim gibi oldu.
Buarada juve her zaman gibi çirkeflik yaptı tabi tekme tokat dalarak. Klasik italyan takımı işte.
Fifa oyunlarından birindede barca milan gibi takımların olduğu gruptan çıkmıştım GS ile. Frikiktende gol atmıştım. :)
yusufdj yazdı: 18 Şub 2026, 17:20
Hocam sanırım windows kullanmıyorsunuz? Linux için paylaşımlarınız biraz fazla gibi geldi ondan soruyorum :)
Ben, bir PC kullanıcısı olarak hem GNU/Linux Mint , hem de Microsoft Windows 11 sistemini tek donanımda, iki farklı disk türünde (Samsung OEM SSD = Windows11 Home x64 Yapı 24H2.R7019, Segate Mobil HDD = GNU/Linux Mint 22.2 ,MATE v1.26.0, ve LXDE v13.0) kullanmaktayım.Windows11 kapalı sistem (internet bağlantıları kopartılmış ) , GNU/Linux Mint , güncel , İnternet bağlantısı olan sistem.
Windows11, sadece oyun için tutuyorum.Onun için Windows11=Game Mod=Açık konumunda...Sadece arkaplanda 59 hizmet çalışıyor.Bu 59 hizmet , şimdiki Windows11 'lerde olmayan bir durum...Bu bakımdan Windows11 = Windows XP SP3 seviyesinde , hızlı tepki veren bir sistem...
Bu forum'da benim 100'lerce Windows ve GNU/Linux forum paylaşımlarım var.
Yani ben bir kullanıcı olarak her iki sistemin tam ortasında duran bir pc kullanıcısıyım.
burak35 yazdı: 18 Şub 2026, 17:43
GS ın juveyi yenmesi seni neden şaşırttı anlamadım ? Ben kaybedeceğimizi bile düşünmedim. Hemde 1 - 0 dan 2-1 yenik duruma düştüğümüzde bile.
Çünkü hem kendi sahamızda oynuyoruz. Hem taraftar desteğimiz var. Hemde çok kaliteli bi kadromuz var. Takım avrupada çok başka oynuyo.
Ben beraberlik golünü atar 2-2 yaparsak asla yenilmeyiz demiştim kendi kendime. Ve dediğim gibi oldu.
Buarada juve her zaman gibi çirkeflik yaptı tabi tekme tokat dalarak. Klasik italyan takımı işte.
Fifa oyunlarından birindede barca milan gibi takımların olduğu gruptan çıkmıştım GS ile. Frikiktende gol atmıştım. :)
Ben ne zaman GS maçı izleyemeye niyetlensem, bizim kiler yeniliyordu.Tamam dedim bu sefer de aynısı oldu..Demek ki bende bir sorun var dedim ama tam tersi oldu...