Kod yazma devri resmen bitti

Programlama ve Script dilleri konusunda bilgi paylaşım alanıdır.
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 21118 kez

Kod yazma devri resmen bitti

Mesaj gönderen velociraptor »

Resim

Hayal ettiğiniz uygulamayı dakikalar içinde telefonunuzda çalışır halde görmek artık bir bilim kurgu senaryosu değil.
​Google, mobil uygulama geliştirme disiplinini kökten değiştirecek sarsılmaz bir inovasyona imza attı. Artık karmaşık kod satırları arasında kaybolmaya, IDE kurmaya veya saatlerce hata ayıklamaya gerek kalmıyor. Yapay zekaya sadece "Bana şu özellikleri barındıran bir Android uygulaması yap" demeniz yeterli. Sistem, vizyoner bir mühendislik algoritmasıyla uygulamanın tüm native kod mimarisini arka planda saniyeler içinde inşa ediyor ve tek tıkla doğrudan kendi cihazınıza yükleme imkanı sunuyor.

​Bu hamle, dijital dünyada üretim yapmanın önündeki en büyük teknik duvarları tamamen yerle bir ediyor. Artık aklında harika bir proje fikri olan ama kodlama bilmeyen herkes, yapay zekanın sunduğu bu muazzam kaldıraç gücünü kullanarak kendi dijital ürününü bağımsızca var edebilecek. Yazılım ekosisteminin demokratikleştiği bu yeni fütüristik çağda, en büyük sermaye teknik bilgi değil, tamamen yaratıcı fikirler olacak.

Kaynak :

Kod: Tümünü seç

https://www.instagram.com/p/DYopeIAiAJi/?igsh=MTJrZThwY2ZsY3c2dA%3D%3D
Kullanıcı avatarı
Kayserilifatih
Exabyte1
Exabyte1
Teşekkür etti: 963 kez

Re: Kod yazma devri resmen bitti

Mesaj gönderen Kayserilifatih »

İlginçmiş, umarım bunda da hata yapmaz yapay zeka diyeceğim de içimden bir ses yapay zekanın henüz o derece gelişmediğini söylüyor yine de bekleyip görmekte fayda görüyorum.

“Programlama ve Script dilleri” sayfasına dön