Selam. herkese merhaba. Arkadaşlar eski oyun paylaşan bu MyAbandonware hakkında ufak bi uyarı yazmak istiyorum.
Eskiden yıllarca nba live 2004 2005 falan oynardık. kah arkadaşlarımızın evinde. kah internet kafelerde.
Geçenlerde bu siteden nba oyunları indirip bir kaçtanesini oynayayım dedim. fakat olmadı.
Oyunları zar zor uzun uğraşlar sonucu indirebilsemde oyunları açamadım. Hiçbir türlü olmadı.
Üstelik oyunları uyumluluk modunada aldım. Ve oyunlar açılmadı. yanlış hatırlamıyorsam epey bi uğraştım.
Hemen hemen hepsini indirip denedim fakat olmadı. O yüzden benim gibi sportif oyunlar seven varsa boşuna uğraşmasın.
Nba oyunları hiçbir şekilde çalışmadı açılmadı bende. Herkese iyi günler.
MyAbandonware Hakkında
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 21038 kez
- burak35
- Zettabyte4

- Teşekkür etti: 10512 kez
Re: MyAbandonware Hakkında
nfs underground 2 bu oyunu kurduktan sonra geek uninstallerda yazılar bozuldu tam ekran yapınca.
oyunu kaldırabilmek için geek uninstallerın c sürücüsündeki, bi klasörü vardı. onu bulup sildimn.
sonra geek i tam ekran yapmadan açtım. sonra oyunu sildim. sonra geek uninstaller düzeldi.
nfs underground 2 oyununu buradan indirmiştim.
oyunu kaldırabilmek için geek uninstallerın c sürücüsündeki, bi klasörü vardı. onu bulup sildimn.
sonra geek i tam ekran yapmadan açtım. sonra oyunu sildim. sonra geek uninstaller düzeldi.
nfs underground 2 oyununu buradan indirmiştim.