Forumun Yaraticisina ve Emegi Olan Herkese Tesekkürler

Bu kısımda her türlü öneri, istek ve şikayetlerinizi dile getirebilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
Arman
Byte3
Byte3
Teşekkür etti: 2 kez

Forumun Yaraticisina ve Emegi Olan Herkese Tesekkürler

Mesaj gönderen Arman »

Selam Arkadaslar.

ForumSordum sitesine yaklasik 4 sene belki daha fazla süredir üyeyim.Bu siteyi ve sizi tanidigima cok memnunum.Umarim FORUMSORDUM daha nice yillar bizimle kalir ve sizin gibi dostlar paylasmaya ve ögrendiklerinizi bize aktarmaya devam ederseniz.Ben bu sitede ögrendigim bilgilerle cok kisiye yardimci oldum ve 100-150 euro arasi para kazandim.Ama yanlis anlamayin Ben tamirci falan degilim,sadece amatör bir ögrenciyim,yaptigim islerde kesinlikle para talep etmedim.Bu kazanilan paralar zorla cebime koyulan cay,kahve icersin "sen olmasaydin daha cok vermek zorunda kalirdik" diyerek verilen paralardir.
Ama ben düsünüyorumki,bu konuda bir seyler yapip para kazanacak kadar birseyler ögrendiysem,Bu Yüzde 80-90 sizin sayenizde ve ögrendiklerinizi bu sitede bizimle paylastiginiz icindir.Bu yüzden cok fazla olmasada kazandigim paradan bir pay aktarmak istiyorum forumsordum icin.Bana hesap nosu lazim.Ister pm den verin yada benim gibi düsünen baskalarida olabilir düsüncesiyle bagis konusuyla ilgili bir topik acip ordan hesap numarasi verebilirsiniz.Ben yanlis anlasilmak istemiyorum.Sadece bir fikir belirttim elbette karar sizlerin.

Ilgileriniz icin simdiden COK TESEKKÜR EDERIM.

SAYGILARIMLA...
En son Arman tarafından 16 Nis 2008, 23:35 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 21079 kez

Mesaj gönderen velociraptor »

bu konuda zaman zaman benzer teklifler aliyoruz , bu konuda ne yapilabilir in üzerinde mod ve adminler olarak kafa yoracagiz , ve bu baslik altina sonucu sizlerle paylasacagiz
Kullanıcı avatarı
Re@lite
Kilobyte3
Kilobyte3

Mesaj gönderen Re@lite »

çok güzel bir düsünce arkadasım
forumumuz gücünü üyelerinin bu birliginden alıyor
Kullanıcı avatarı
Quarentina
Kilobyte3
Kilobyte3

Mesaj gönderen Quarentina »

eet cok haklısın güzel bi düsünce..
Kullanıcı avatarı
burak_dalkir
Gigabyte2
Gigabyte2
İletişim:

Mesaj gönderen burak_dalkir »

bizler burada minimum 5 senedir varız...defalarca forumumuzu kaybettik. o zamanlar free server lardaydık..aynı bilgileri defalarca tekrar tekrar yazdık...10000lerce mesajımızı kaybettik ama tekrar basa döndük....biz yazdıkça sizler sordunuz bizde sizlerden biraa daha destek aldık...daha fazla arastırma yaptık...bazılarımız lsieyi bitirdi bizimle bazılarımız üniversiteye birlikte hazırlandı üniversiteyi bitirdi...bazılarımız bizimle para kazandı bazılarımız sadece hobisini bizimle paylastı...bizlerde sürekli sizin sorularınızla büyüdük...büyümeye devam ediyoruz...velociraptor adminimizin önderliginde ve her modumuzun üstün çabaları sayesinde her geçen gün büyüyoruz...cevaplanmayan soru sayısı en az olan forumlardan biriyiz...umarım bu sekilde de devam edebiliriz....

saygılarımla
Kullanıcı avatarı
editci
Megabyte2
Megabyte2

Mesaj gönderen editci »

Güzel birlik çagrıları.
arkadaslar herekese tesekkürler.
sunu ilave edeyim.
bu forumda hiçbir üyenin yazılan sorusu veya mesajı okunmadan geçmemistir. konu hakkında bilgisi olan cevaplamaktanda kaçmamıstır.
bazı forumlarda üye olan bunu iyi anlayacaktır.
zaman zaman tarıtsma ortamı olsada, tartısma isçerisinde olan herkes bunun bir sanal tartısma oldugunu bilir, ona göre davranır ve en kısa sürede tartısma olmamıs gibi yoluna devam eder.

daha nice beraberliklere...
Kullanıcı avatarı
dnzbzkn
Megabyte2
Megabyte2

Mesaj gönderen dnzbzkn »

hayatımda adam akıllı 2 foruma üye odum.biri yapım asaması yüzünden kapandı.yaklasık 8-9 ay acılmadı.digeri bu forumdu.bu forumun gercekten insana birsey kazandırdıgına inanıyorum.arman dostum gibi bende burdaki bilgiler sayesinde az cok para kazandım.arkadaslarımdan daha fazla bilgiye sahip oldum.tüm üyelere,moderatörlere,adminlere, yöneticilere tesekkürler,forum gibi bir forum yaptıkları için.
Kullanıcı avatarı
N2O
Megabyte2
Megabyte2

Mesaj gönderen N2O »

Arkdaslar ben su an lise 1. sınıftayım. Bahçesehir Anadolu Teknik Lisesi Bilisim Teknolojileri bölümündeyim. İsin ilginç yanı benim bilgisayarım ilk kez tam 1.5 sene önce oldu ve net cafelerden kalan alıskanlıkla GTA Vide city oynamaktan baska birsey bilmezdim ve kendimi yavas yavas gelistirmeye basladım. ardından bu foruma üye olduktan sonra bilgi birikimim o kadar hızlı bir sekilde gelismeye basladıki ben bile inanamadım. bunların büyük bir kısmı sizin sayenizde oldu. neredeyse her gün birilerine gidiyorum (pc için) ve ne yapıyorsam çogununu burada ögrendim sizlere borcum çok fazla. Gerçekten yas itibariyle biraz küçük olsamda burada sizin ailenize bende katıldıgıma inanıyorum kendimi evimde gibi hissediyorum burada. Umarım forumumuzun basına kötü birsey gelmez ki zaten velociraptor abimin sürekli yedekler aldıgınıda biliyorum. bilgi birikimimizin daha da büyümesi dilegiyle hepinize iyi paylasımlar diliyorum...

Tesekkürler Sordum Ailesi...
Kullanıcı avatarı
Kripteks®
Terabyte1
Terabyte1
İletişim:

Mesaj gönderen Kripteks® »

görüselim karara baglayalım

bende elimi cebime aTMAYA HAZIRIM
Kullanıcı avatarı
burak_dalkir
Gigabyte2
Gigabyte2
İletişim:

Mesaj gönderen burak_dalkir »

sevgili under düsüncelerinizden dolayı gerçekten duygulanmadım desem yalan olur...bu foruma kayıt olan her üyemiz ailemizden biridir..aile ortamı olmasa zaten bu sekilde bilgi paylasımı olmaz...bizlerbir anda 15000 üye olmadık bir anda 100.000 mesaj atmadık yavas yavas geldik buralaraönemli olna tepeye çıkmak degil tepeden tutunabilmek ilkesiyle geldik buralara.....attıgımız her adımda çivilendik yere geri düsmemek için ve buradayız tabiki sizlerle...sizlerin sorularıyla....tek amacımız bilgisayarı birilerine ögretebilmek.....ezberden kaçıp bilgiye dönüstürmek birikimleri.....
Kullanıcı avatarı
N2O
Megabyte2
Megabyte2

Mesaj gönderen N2O »

Kessinlikle abim tekrar herkese tesekkürler...
Kullanıcı avatarı
Specialcafe
Byte3
Byte3

Mesaj gönderen Specialcafe »

Bilgi birikimim bu forumla %70 arttı, süphesiz sizlere büyük bir tesekkür borçluyum bu arada xp speed olmasaydı galiba format ata ata pcmi kaybedecektim :D
Kullanıcı avatarı
Arman
Byte3
Byte3
Teşekkür etti: 2 kez

Mesaj gönderen Arman »

Selam Arkadaslar.

Karar verdinizmi?Ben hala hesap numarasi bekliyorum.Benim gibi düsünen arkadaslarda varmis,mesajlardan anlasildigi gibi.Oyüzden Bu konu üzerine daha hizli bir karar vermenizi rica ediyorum.Ilginize TESEKKÜRLER simdiden.

SAYGILARIMLA...
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 21079 kez

Mesaj gönderen velociraptor »

buada verilecek hesaplarin kötüye kullanilmasi olasiligi yüksek oldugundan simdilik gecici cözüm olarak benle özelden temasa gecmenizi rica ediyorum (verecegim hesap samimi bir arkadasa ait ve kendisi alelen verilmesine karsi cikti)
Kullanıcı avatarı
yazgüneşi
Kilobyte4
Kilobyte4

Mesaj gönderen yazgüneşi »

bakın ben derimki sordum.com olarak bir fon olsturalım ve burada her ay belli bir oranda para verebilir tabi 1 ytl üzeri olmak kaidiyle birde cep msn yolu ilede para kazandırma imkanınız olabilirmi arkadaslar her msn .... ytl diye filan tabi bu bir öneri bilmem nasıl karsılanır

“Forumla ilgili istek ve şikayetler” sayfasına dön